Over ons

De Fitbox

De missie van De Fitbox is meewerken aan een gezondere levenstijl voor haar klanten en dit doormiddel van op maat gemaakte voedingschema's, persoonlijke begeleiding en small group trainingen.

Het fitnesslandschap is sterk veranderd de afgelopen jaren. De manier waarop we sporten is niet meer hetzelfde. Steeds meer wordt sporten gecombineerd met gezondere voeding en een gezondere levensstijl in het algemeen. De Fitbox wil hier een lijdraad bieden voor mensen die niet goed weten hoe ze eraan moeten beginnen maar ook voor ervaren sporters die verder willen groeien. Meer info over onze lessen vindt u hier.

Zelf ben ik, Pieter Defreyn, reeds op 16-jarige leeftijd begonnen met krachttraining. De passie is er na 10 jaar nog steeds en enkel gegroeid. Wat fitness voor mij zo leuk maakt, is dat het een zeer breed begrip is en uit verschillende soorten bestaat zoals crossfit maar ook gewichtheffen, powerlifting (squat, deadlift en benchpress), bodybuilding, strongman en functionele fitness. Met al deze vertakkingen kan ook nog verder gevarieerd worden.

De fitbox wil op termijn de referentie worden in de omgeving op gebied van op maat gemaakte voedings- en trainingschema's. Wat ook je doelen zijn, De Fitbox wilt jouw doelen helpen verwezenlijken!

Tot in De Fitbox,
Pieter Defreyn